Ajánlatkérés
Visszahívás
Kapcsolat

Mobilbarát verzió


Egyre fontosabb, hogy weboldalaink Táblagépeken és Okostelefonokon is esztétikailag szépen, elcsúszások nélkül, és használhatóan jelenjenek meg. Sok designer és sitebuilder még ma is csak a hagyományos PC-s, Notebook-os felbontásokra optimalizál, pedig az okostelefonon és táblagépen böngésző felhasználók száma a PC-s és Notebook-os felhasználók számával vetekszik.

Gondoljon bele, hogy mennyi pénzbe kerül Önnek, ha a látogatók legalább egyharmada biztosan azonnal elhagyja weboldalát, mert az használhatatlan azon az eszközön, amin nézi.
Az alábbiakban láthatja, hogy az Ön böngészőjével a különböző népszerű okostelefonok és táblagépek felbontásával hogyan néz ki weboldala. Amennyiben valamelyiken elcsúszást, hibát vél felfedezni írjon nekünk. Átnézzük weboldalát, és gyorsan árajánlatot adunk Önnek arra, hogy képernyőfelbontás és böngészőfüggetlen kinézete legyen honlapjának.

Próbálja ki ingyen a mobil verziót

Amennyiben weboldala elbukott a mobilbarátság teszten, a segítségünkkel lehetősége van arra, hogy ingyen kipróbálja a mobilverziót.


Kipróbálom

Mobil verzió 15.000 Ft-ért

Mobil verzió évi 15.000 Ft-ért, vagy egyedi árajánlat alapján, egyszeri díj ellenében.


Ajánlatkérés

Mobilbarát weboldal a nulláról

Egyszeri fejlesztési költség, vagy havi 5.000 Ft-ért.


Ajánlatkérés

Mobilbarát és ergonomikus

A reszponzivitás csak egy szempont egy weboldal elkészítésénél. Az átlátható felépítés, bizalomgerjesztő küllem, és a célirányos, szakmailag korrekt tartalom, keresőbarátság legalább ennyire fontos. Mi olyan weboldalakat építünk, ami minden feltételnek megfelel, hogy Ön vásárlókat, klienseket vonzzon be róla.

Miért ELVÁRÁS a mobilbarát weboldal?

Egyrészt, ha nem mobilbarát a weboldal, akkor a mobilos látogatók sosem fogják felvenni a kapcsolatot velünk, sose lesznek ügyfelek, de még csak ügyféljelöltek is. Már a Google számára is fontos, hogy mobilbarát legyen a weboldal. Egy mobilokon megfelelően megjelenő weboldalt a tapasztalat szerint előrébb sorol a találati listán, mint egy nem mobilbarát weboldal. A márka szempontjából se mindegy. Egy mobilbarát weboldal komolyabb hatást kelt, visszás hatást kelt, ha a cégnek olyan weboldala van, ami mobilon nem olvasható.

Ügyfélszerző weboldal

A kisvállalkozók igénye általában nem az, hogy legyen egy weboldaluk, hanem az is, hogy új ügyfeleket hozzon a cégnek. Mi pont ezért a hatékonyságot tekintsük a legfontosabbnak.

Írja be weboldala címét, nyomja meg a gombot, majd kattintson arra az eszközre melynek felbontásában meg szeretné tekinteni weboldalát, és alatta máris láthatja az eredményt.

.