Ajánlatkérés
Visszahívás
Kapcsolat

Internetes ügyfélszerzés. 0 Ft kockázattal. Hogyan?

Úgy, ahogy eddig is. Profin, mindenre odafigyelve. Mióta foglalkozunk internetes értékesítéssel, sikeresek vagyunk benne. Annyi váltott, hogy bevezettünk egy új üzleti modellt, melynél a vélt kockázatokat átvállaljuk az ügyféltől. Ha ezt a modellt választja, Önnek nem kell weboldalkészítésért, reklámért, keresőoptimalizálásért, sem semmiért fizetnie. Kizárólag a weboldaláról Önhöz befutó érdeklődők után kérünk jutalékot.


Mennyit kell fizetni ebben az esetben?

Csak egy előlegszámlát kell befizetni. Az előre befizetett összegből folyamatosan, a befutott érdeklődők után vonjuk le a díjunkat a virtuális számlájáról. Majd, ha az kimerült, és szeretne tovább is a partnerünk lenni, akkor kell befizetni a következő összeget.

Legelső befizetésre 100.000 Ft-ot szoktunk kérni. Ettől ritka esetben térünk el.
Az érdeklődők után leggyakrabban pár-ezer forintot szoktunk kérni, ez az üzletágtól is függ, amiben tevékenykedik.

 

Milyen korlátozások vannak?

Miáltal sem hűségszerződést nem kell kötni, sem semmilyen egyéb fix jövőbeni fizetési kötelezettsége nincs, a weboldal tulajdonjogát tartjuk meg. Így, amennyiben Ön úgy dönt, hogy nem kíván tovább élni a szolgáltatásunkkal, mi az elkészített weboldalt értékesíthetjük.

 

A weboldal semmilyen esetben sem lehet az én tulajdonom?

De, amennyiben a hagyományos üzleti modell szerint szerződik le velünk. Ebben az esetben is ugyanazt csináljuk, de a weboldal elkészítéséért, és az online marketing menedzselésért kérünk díjat. Ebben az esetben az érdeklődők után nem kérünk pénzt. Elkészítjük a kereső, mobil, felhasználóbarát weboldalát, és beindítjuk az internetes ügyfélszerzést. Ennek a csomagnak a teljes díja 250.000 Ft